Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 28 – 03 Aprilie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 03 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 28 – 03 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Rand de rand, planetele care au tranzitat zodia Pesti au plecat, in miscarea lor fireasca de revolutie, spre alte semne zodiacale. Au ramas cu doua planete lente, de “nadejde”: Neptun si Kiron. Pe 31 martie va parasi zodia lor si Mercur.

Acesta va intra in casa banilor si le va fi un aliat in orice discutie pe tema banilor, a muncii, a unei o activitati retribuite. De altfel, casa banilor ramane una activa, traita intens, cred, de catre multi nativi, indiferent de varsta. Ziua de 3 aprilie sau, in preajma acestei zile, cu o zi in minus sau in plus, nativi nascuti in acest semn pot beneficia de o zi in care toate minunile sunt posibile: sa gaseasca “de lucru”, sa se transfere de la un loc de munca la altul “la mai bine”, sa rezolve o chestiune salariala, esentiala.

Pe 31 martie, planeta Marte va intra in casa a III-a. De aici un spor in tot ceea ce priveste un “dialog esential” pentru persoana lor ori pentru activitatea pe care o desfasoara, nevoia de a face o serie de drumuri, de a munci in aer liber, de a desfasura activitati legate de pamant (gradinarit, agricultura etc.)

Sunt bine aspectate examenele si probele practice in contextul unei activitati de pregatire profesionala. Nu par a fi armonice zilele de 3 si 4 aprilie care le pot aduce stari de nemultumire in relatiile de familie sau de parteneriat in afaceri.

Trigoanele regale pe semne de Foc, care se realizeaza intreaga saptamana, lucreaza minunat pe relatia bani, munca, ascensiune profesionala sau functie. O serie de aspecte pe una sau alta dintre casele amintite, se pot desfasura lent, anevoios, complicat, dar, pana la urma, solutia finala este una favorabila.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...