Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 27 – 04 Martie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 04 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 27 – 04 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Fac ce fac, Pestii si iar se amarasc din cauza banilor. Depinde, acum, si de situatia in care se afla: unii n-au bani de medicamente, altii de o reparatie in casa, unii de o calatorie, altii de taxe si diverse obligatii fata de institutii sau persoane. Asta se intampla pe 27 februarie, pana spre ora 14. Dupa aceea, pana pe 29 februarie, imaginatia lor va prinde aripi.

Spre deosebire de tranzitul asemanator al Lunii prin Scorpion, de acum 28 – 30 de zile, in joc a intrat Soarele care aduce o nota specifica, fireasca, in acest noian de vibratii. In mare, relatia Pesti/Scorpion este una buna, cu exceptia perioadei 4/5 martie cand, o nemultumire, o spaima, o revolta sau o dezamagire s-ar putea sa le provoace lacrimi.

In rest, este vorba de multa dedicare unui plan ce trebuie pus in aplicare, de ambitie, de spirit de sacrificiu, de speranta, de idealuri inalte, de suflu mental si de mare generozitate in desfasurarea si sustinerea unor idei. Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Pestii ar trebui sa-si administreze persoana publica, sa opereze schimbari (mai ales in ipostaza de innoiri) in plan profesional.

Desi curajul lor e mare, desi increderea lor intr-un proiect nu este una oarba, bazata doar pe entuziasm, totusi le raman multe aspecte tehnice, juridice, practice, oficiale de rezolvat. Pentru unele este suficient un dialog explicativ, o abordare “de principiu”. In alte cazuri, insa, e nevoie de “hartii”, nu gluma.

Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, Pestii vor dezvolta o latura mai putin specifica lor si anume circumspectia si rezerva fata de o serie de persoane, mai ales din categoria celor care le fac propuneri. Scepticismul lor funciar ii va face sa priveasca cu reticenta chiar si intentiile oneste.

Au nevoie de timp pentru a analiza, fara graba, viitorul si logica oricarui gest sau cuvant adresat lor. In plus, in aceste zile, ei continua sa se confrunte cu o efervescenta interioara care le da fiorii nesigurantei de sine in fata viitorului.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...