Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 27 – 03 Iulie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 03 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 27 – 03 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Teoretic, intre 27 si 29 iunie, Pestilor ar trebuie sa le fie, macar intr-o directie de viata, mai usor datorita prezentei Lunii in Scorpion, semn de apa care lor le rafineaza simturile si le ascute perceptiile, facându-i mai receptivi, mai sensibili, mai intuitivi, mai expresivi.

Intre 29 iunie seara si 1 iulie dimineata, tranzitul Lunii prin Sagetator, respectiv prin casa lor a X-a, nu este tocmai usor de suportat dar nu este fundamental rau. Dimpotriva, ii solicita, ii cheama la viata publica, la afirmare, la asumare de sarcini, la decizii rapide opri la noi atributii si meniri sociale sau profesionale.

Unele dintre ele vor stârni consultari in familie, altele discutii si observatii in contradictoriu cu dorinta sau interesul de moment, pe aceasta directie majora a casei a X-a, spre care tind Pestii acum sa o sustina, in dorinta lor de afirmare. In afara carierei, in familie se mai pot purta discutii pe chestiuni minore dare care manânca timpul si abat atentia pe fleacuri.

Intre 1 iulie seara si 3 iulie fac si desfac relatii cu cei apropiati, la un moment dat, de care acum se detaseaza sau se despart chiar categoric, stilul despartirii depinzând cât si cum au gresit aceia, ranindu-i sau dezavantajându-i. Unele despartiri se pregatesc in planul deciziilor interioare altele se concretizeaza, brusc, brutal poate, intr-o clipa, fara explicatii.

Nu sunt indulgenti si, de aceasta atitudine riguroasa si categorica, nu scapa nimeni. Relatiile afective sunt si ele bântuite de furtuna generata de faza de Luna Plina. Poate ca aici un pic de rezerva, de blândete si de asteptare ar fi indicata. Inainte sa se separe de persoana iubita, p ar fi nu doar elegant si delicat ci si intelept sa mai astepte, sa mai discute si sa le dea acelora o sansa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...