Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 27-02 Septembrie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 27-02 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 27 august, Pestii pot retrai unele discutii sau situatii care s-au petrecut cu putin timp in urma si care si-au lasat o amprenta puternica asupra lor. Pot fi deopotriva, ingrijorati, tristi, neplacut impresionati de ceea ce au vazut sau auzit, trairi care pot fi cu atat mai intense cu cat, cei care le-au provocat sunt rude apropiate.

Intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), se intrunesc destule conditii astrale pentru o parte dintre Pesti, sa cada in melancolie, stare ce nu le este straina si pe care au trait-o in ultimele luni, din cand in cand. Parintilor le va fi dor de copii, mai ales daca acestia locuiesc departe de ei. Despartirile de o persoana draga rasar in memoria lor afectiva, starnind suspine. Nota generala este de nemultumire de sine. Pestii s-ar vrea mai puternici, mai hotarati, mai putin sensibili pentru a trece peste necazuri.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), sunt conditii pentru o realizare in plan profesional. Pestii pot fi admirati, laudati, avansati sau priviti cu respect ceea ce le va alunga aleanul.

Din seara zilei de 31 august pana la sfarsitul zilei de 2 septembrie, casa parteneriatului va prinde viata. Nativilor li se pot deschide oportunitati de colaborare ori s-ar putea afla in fata unei alegeri dificile dintre mai multe oferte. Unii s-ar putea decide sa puna capat unei casatorii ori sa ia anumite masuri cu privire la patrimoniul lor, pe fondul unui partaj fara sfarsit. Evolutia sau incheierea unor procese va deschide perspectiva unor atacuri si revizuiri stufoase, pe cauze sau clauze controversate si subrede din punct de vedere legal.

Pe 30 august, planeta Venus va intra in casa beneficiilor materiale si le va deschide o portita pentru solutii banesti neprevazute sau, macar, pentru niste cadouri care le vor face placere.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...