Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 27-02 Iunie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 27-02 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 27 mai, Pestilor le parvin motive de stres, enervare, ingrijorare dinspre familie. Alteori, obiectele din gospodarie “o iau razna”: se strica, functioneaza prost, se pierd, se ratacesc, etc. Viata profesionala nu este de natura sa-i satisfaca pe nativi. Acestia si-ar dori sa se poata alinia exigentelor momentului fara sa se mai lupte si cu propria lor constiinta care nu le da voie sa faca compromisuri.

Intre 27 mai, dupa ora 14:25, si dupa-amiaza zilei de 29 mai, clipe de tandrete sau de duiosie. Cei singuri vor fi melancolici si dornici de comuniune sufleteasca. Cele mai afectate, de acest val de stari de spirit subiective, vor fi relatiile dintre parinti si copii, mai ales in ipostaza dorului, care va fi resimtit cu atat mai ravasitor cu cat copiii vor fi, fizic, departe de parinti.

Intre 29 mai, dupa ora 15:12, si seara zilei de 31 mai, posibila schimbare de statut financiar care se produce fara nici un avertisment. Trigonul regal pe semne de Foc, care patroneaza aceasta schimbare indica o posibila conditie restrictiva care insoteste acest nou regim salarial. Poate fi insa luata in calcul, ca o alternativa.

Intre 31 mai, dupa ora 19:16 si 2 iunie, tentativele de dialog sau de acord in vederea semnarii unui contract sau stabilirii unei intelegeri (colaborare) vor fi timide, precare si nu vor avea forta sa patroneze si finalizarea lor. Discutia ar trebui amanata pentru ca se ridica prea multe bariere in calea unei intelegeri oneste si avantajoase iar tranzitele din acea perioada vor pune in discutie relatia familie/societate sau imaginea publica, ceea ce va complica situatia. Daca, totusi, Pestii vor fi constransi sa ia o decizie rapida, este bine sa nu cedeze presiunilor de moment, sa nu se lase impresionati si nici sa reactioneze prin gesturi de fronda (plecare, abandon, demisie, transfer) pentru ca, astfel, nu vor rezolva situatia.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...