Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 27-02 Ianuarie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 27 Decembrie – 26 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Aproape doua zile (dupa – amiaza zilei de 27 si apoi, 28 decembrie), Pestii vor avea Luna in tranzit prin domiciliul lor natal: vor fi un pic mai visatori, mai detasati de constrangerile termenelor fix si a nevoilor stringente (treaba in casa, cumparaturi), parca ar tot vrea sa le lase in seama altcuiva.

Un alean, o predispozitie spre somn, lene, taifas le poate da senzatia profund reconfortanta ca sunt in vacanta sau ca traiesc sarbatorile cum le place lor mai mult. Pentru acestia nativi sarbatoarea e ziua in care nu muncesc.

Din dupa-amiaza zilei de 28 pana in seara zilei de 30 decembrie cheltuiesc mult si mai ales haotic si asta nu e tocmai bine. O chestiune legata de exercitarea profesiei sau a meseriei curente ii poate face ca, imediat dupa Anul Nou, sa-si revizuiasca intentiile, prioritatile, castigurile.

Un gest de fronda nu este exclus si asta nu e rau, cu conditia sa nu fie un capriciu ci sa existe un motiv intemeiat pentru a pune piciorul in prag. In preajma datei de 2 ianuarie 2015 se alcatuiesc niste argumente astrale care nu pot trece fara sa nu genereze un efect in viata si relatiile unui nativ din Pesti. Sunt mai vizati nativii maturi sau mai in varsta.

Aici intra in joc deciziile majore de viata precum si dorinta lor de a renaste sau, in cazul celor mai tineri, de a se afirma si de a-si consolida o pozitie relevanta in societate. Pentru asta trebuie sa faca un sacrificiu, sa se desprinda de ceva sau cineva.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...