Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 26 – 02 Octombrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 02 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 26 – 02 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 si 27 septembrie, pentru Pesti, se instaleaza o perioada confortabila. Se ocupa numai de ei, se concentreaza pe probleme lor, se tamaduiesc sufleteste, se recupereaza psihic si prind chiar mai multa putere din punct de vedere fizic.

Ziua de 26 septembrie poate anunta o transformare profesionala care, pe fondul unor complexe relatii astrale, se va contura in curand chiar daca parteneriatele nu functioneaza, acum, la mare capacitate. Vin propuneri, vin oferte dar nici una nu se dovedeste a fi pe calapodul lor.

Jupiter, de curand intrat in semnul opus Pestilor, Fecioara, ocupand deci casa a VII-a, nu este, prin natura lui intrinseca, defavorabil acestor nativi mai intai prin natura lui benefica si protectoare, apoi prin postura de Guvernator nocturn al zodiei Pesti. Prin urmare, daca o serie de lucruri nu se petrec asa cum si-ar dori unii nativi, asta nu inseamna ca au pierdut o sansa sau ca au avut ghinion ci ca, dimpotriva, au fost aparati de un potential pericol.

Daca luam in calcul si impulsurile lui Marte, tot in Fecioara, identificam suficiente argumente pentru ca Pestii sa fie cu ochii-n patru ori de cate ori li se face o oferta. Pe 28 si 29 septembrie, pe axa celor doua case ale banilor, se astern influxurile fazei de Luna Plina, cu cortegiul lor de probleme mai mari sau mai mici. Principalul este ca Pestii sa nu-si faca cum le e stilul imediat, ganduri negre.

Pe 30 septembrie si 1 octombrie, ei pot avea o discutie utila, cu miez, cumpatata cu cineva cu care se consulta intr-o chestiune prea complexa pentru starea lor psihica din prezent. Au nevoie de un arbitru si de un observator obiectiv in persoana celui la care apeleaza si nu de un prieten intelegator, dar subiectiv. Pe 2 octombrie dialogurile cu membrii de familie trebuie sa se rezume la strictul necesar. Replicile taioase nu rezolva nimic.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...