Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 26-02 Decembrie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-02 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 26-02 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, lupta acestor nativi cu problemele financiare este acuta, stringenta, intensa si, in anume cazuri dramatica. Totusi, Marele Benefic se afla in casa banilor si avantajelor obtinute prin ajutor, intermedieri relatii cu alte persoane si institutii asa incat, pana la urma se gasi o rezolvare favorabila pentru toate, mai ales dupa 2 decembrie, cand acest sector va beneficia si de alte sustineri astrale subtile.

Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, unele capitole din planurile lor de viata o iau razna. Sau, poate, sunt doar ei, excesiv de dezamagiti de cursul evenimentelor. A nu se lua toate momentele negative drept reale. Este mult subiectivism si denaturare in perceptia acestor nativi, in aceste momente. De aceea, este bine sa nu se arunce sau sa nu se renunte la nimic din ceea ce, alta data ii motiva si ii bucura.

Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, cele patru planete in tranzit prin casa a X-a le vor permite salturi profesionale, deschideri spre o noua stare de lucruri sociala, publica. Unii pot incepe un capitol nou de activitate profesionala, altii pot “salta in rang”. In fine, cei tineri se pot afirma. Luna Noua din ziua de 29 noiembrie indica un inceput, o bresa intr-un blocaj ce dureaza de destul de mult timp. Ceva se va schimba in viata lor, si acest moment va fi unul bun pentru ei.

Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, pare a fi unul in care circumspectia Pestilor va atinge maximum de intensitate dar si de eficienta. Faptul ca au fost ori sa sunt inca vigilenti cu relatiile si deciziile lor se va adeveri, si le va fi justificat de un fapt, o stire, o intamplare, care va avea darul sa sublinieze intuitia lor si justificarea pentru multe aspecte de conduita ce pareau, atunci, inutile ori exagerate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...