Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 26-01 Septembrie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-01 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 26-01 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 august dimineata, Pestii isi vor face bilantul financiar, analizand in ce fel ar putea obtine, pe cai legale, amanarea unei plati, esalonarea unei datorii, obtinerea unei subventii sau a unui ajutor. Venus va intra in zodia Leului si isi va exercita calitatile de protector si de aducator de noroc in casa muncii. Prima concluzie ar fi ca unele persoane nascute in zodia Pestilor isi vor putea gasi un loc de munca sau ca il vor putea schimba pe cel actual cu o varianta (mult) mai buna financiar si ca satisfactie profesionala. Al doilea aspect este cel al unui succes la locul de munca: Pestii se vor putea face remarcati printr-o prestatie de exceptie, vor putea sa-si demonstreze valoarea si nivelul pregatirii lor profesionale (ipoteza valabila mai ales in cazul celor tineri). Nu sunt excluse nici situatiile imprevizibile cand acestia pot sari la o treapta de salarizare superioara in urma unor avansari sau numiri. Mercur (aflat in miscare aparent retrograda) va reveni in casa muncii pe 31 august, dandu-le nativilor posibilitatea sa analizeze cu calm, “la rece”, condusi de un real spirit practic, ce este mai avantajos pentru ei in aceasta etapa de viata, alegand oferta cea mai adecvata nevoilor lor.

Intre 26 august, dupa ora 10:53′, si 28 august seara, planuri noi, pe fondul unor dezamagiri sau concluzii ce impun renuntari si ajustari ale unui proiect.

Intre 28 august, dupa ora 22: 48′, si 31 august dimineata, situatie speciala nascuta din influenta pe care o va exercita un Careu in T pe semne Mobile si care le va pune cariera sau persoana publica la incercare si numeroasele Trigoane regale pe semne de Foc ce vor “lovi”, si ele, in casa a X-a a rangului si notorietatii si a VI-a, a muncii si a banilor. Teoretic, desi este vorba despre aceleasi aspecte astrale, Pestii vor fi singurii care nu vor fi sanctionati drastic de destin; vor fi doar putin “ciufuliti”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...