Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 26 – 01 Noiembrie 2019


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 26 – 01 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 26 și 27 octombrie seara, conflicte de interese motivate de bunuri, câștiguri, moșteniri, donații, susțineri financiare pe care Peștii le-ar putea percepe ca o provocare, un atac sau o nedreptate care li se face. Este bine să nu se plaseze în defensivă, ci să se concentreze și, cu metodele specifice lor, prin vârstă, educație și structură umană, să reacționeze rapid și pe măsură.

Între 27 octombrie, după ora 22:30, și sfârșitul zilei de 29 octombrie (ora 23:59), sectorul idealurilor înalte, al conștiinței și al progresului de sine prin studiu și performanță profesională va fi amplu scăldat în vibrațiile profitabile ale tranzitului Lunii, care, în ziua de 28 octombrie, va forma, împreună cu Soarele, faza de Lună Nouă în Scorpion, configurație astrală care, la rândul ei, se va plasa în opoziție la grad perfect cu Uranus în tranzit prin zodia Taurului și care ar putea zdruncina un principiu de viață sau “fisura” o convingere de natură socială, politică.

Contextul poate fi și un impuls pentru o “trezire la realitate”, pentru conștientizarea nevoii de a face un pas decisiv sau de a face saltul necesar pentru a se plasa cât mai aproape de destinul lor. Contextul nu se va risipi prea repede, pentru că, pe 1 noiembrie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și le va păstra atenția concentrată pe aceste subiecte până spre 21 noiembrie.

Între 30 octombrie și zorii zilei de 1 noiembrie, posibilă satisfacție în plan profesional sau reglementare a unei chestiuni de imagine; manifestări de simpatie pentru valoarea sau pentru onestitatea lor profesională.

Din 1 noiembrie după ora 4:40, evenimente curente, mărunte ca importanță, dar care se adaugă observațiilor anterioare privitoare la o persoană și la relația lor cu aceasta, care le întăresc convingerile cu privire la o decizie de atitudine și de comportament asupra căreia, poate, mai aveau îndoieli.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...