Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 25 – 01 Mai 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 01 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 25 – 01 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ultimul semn al Crucii Mobile, Pestii beneficiaza de o serie de tranzite care ii avantajeaza. Nu intr-o proportie covarsitoare dar pot extrage un beneficiu din stabilitatea pe care le-o poate da binomul Soare/Marte din zodia Taurului, care-i va transforma in niste fiinte ce pun mult temei si logica in tot ce spun.

Invatatura (mai ales pentru ce tineri) este un sector de activitate in beneficiul acestor nativi, care pot da dovada de multa harnicie si dedicatie ajungand,uneori, sa faca adevarate minuni, invatand mult, repede, bine, sistematic si acumuland un volum mare de cunostinte.

Alti nativi pot se extraga partea lor de bine din tranzitul planetei Mercur care isi va incepe stagiul prin Gemeni din 1 mai, data de la care, Pestii se pot simti datori sa faca tot ceea ce este necesar pentru locuinta lor ca pentru propria lor fiinta, de unde si o stare de bine, de confort si de satisfactie la capatul acestei misiuni domestici duse la bun sfarsit.

Nu la fel de avantajoasa este perioada cuprinsa intre 28 si 30 aprilie cand parca toata lumea se va uni impotriva lor, contrazicandu-i, sicanandu-i si punandu-i in situatii neplacute. Aceste aspecte se vor manifesta mai ales in familie, relatiile dintre sotii, fiind, in aceasta perioada, cam avariate mai ales ca Pestii nu se vor lasa intimidati, inghitind in tacere toate absurditatile si exagerarile cu care sunt gratulati, reactionand destul de dur.

Intre 26 si 27 aprilie unii nativi pot avea noroc in relatiile ce privesc un loc de munca, altii pot gasi un bun plasament al priceperii lor: pot fi avansati, pot primi functii si atributii, laude ori isi pot consolida pozitia lor intr-un loc de munca.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...