Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 25-01 Iulie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-01 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 25-01 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 27 iunie (pana la ora 11), multe influente de toate categoriile se vor indrepta spre nativii din Pesti. Acestia vor primi, pana la un punct, cu placere toate mesajele si sugestiile venite de la astre, si vor avea impresia ca traiesc din plin, fiind intr-o excelenta forma psihica. Dar, de la un moment dat incolo, acest prea-plin va fi, chiar si pentru ei, o povara si atunci, vor avea impresia ca sunt hartuiti de soarta. Pentru Pesti functioneaza destul de greu cuadratura Neptun/Saturn si ei vor simti asta ori de cate ori vor incerca sa rezolve o problema majora din actuala lor existenta. De cele mai multe ori, sperantele lor se vor lovi de un zid de neintelegere sau de o inadecvare la oferta socio-profesionala a momentului.

Atentie! aspectul poate dura pana in februarie 2017, cand aceasta cuadratura se va repeta, la acelasi grad, inlaturand toate barierele care functioneaza, in prezent, atat de stresant.

Intre restul zilei de 27 iunie si 29 iunie (pana la ora 13), unul sau mai multe motive de stres care pleaca de la o sumedenie de plati neprevazute care trebuie facute.

Intre 29 iunie dupa-amiaza si 1 iulie (pana la ora 15), desi calmi, in aparenta, Pestii vor trai o confruntare cu propriile lor idei despre lume, viata, despre sine, despre locul lor in societate, despre meseria pe care si-au ales-o. O revolta – mai mica sau mai mare, depinde de varsta fiecarui nativ si a rezultatelor sale de pana acum – va fi traita iar semnele ei tulburatoare se vor manifesta, pana spre 2 august, cand se vor fi consumat in acest combustii interioare.

Pe 30 iunie Mercur va intra in casa dragostei, a placerilor vietii dar si a creativitatii. Vor fi favorizate relatiile cu copiii. Unii artisti sau interpreti vor gasi cai de exprimare individuala de mare profunzime. Vor fi avantajati scriitori si istoricii.

In dupa-amiaza zilei de 1 iulie, Luna va pune bazele unor revizuiri de opinie sau de informatie care ii va privi pe ei, familia lor, partenerul de viata, afacerile sau contractele, proces care va dura pana pe 3 iulie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...