Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 24-30 Septembrie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Spetembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 24-30 Spetembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 septembrie (pana la ora 17), se anunta o perioada delicata pentru toti nativii, atat in plan sentimental cat si in planul creatiei artistice daca ne referim la artisti, interpreti, oameni care lucreaza in meserii si discipline diferite dar pe fondul unor intentii artistice. Le va lipsi forta necesara trierii binelui de rau, vor fi mereu influentabili, obositi sau plictisiti de munca lor. In plan sentimental, obisnuinta – tot un fel de oboseala a sufletului-, ii va impinge sa uite, sa ierte, sa tolereze aspecte de viata in doi care ii lezeaza si ii jignesc dar, ei nu mai au puterea sa lupte. Aspectul e vulnerabil pentru parinti pentru ca ii transforma in instrumente ale copiilor, mai ales ale acelor copii rasfatati, capriciosi, dezordonati si pretentiosi care nu asculta de nimeni si nimic. Este clipa in care parintii pot pierde “puncte” importante, chiar daca, pana acum efortul lor pedagogic a fost corect si eficient. Sensibilitatea excesiva ii poate face pe cei singuri sa se cufunde in amintiri, in lacrimi, in negura unor dureri greu de tratat cu medicamente.

Intre 25 septembrie dupa-amiaza si 27 septembrie, Pestii pot primi confirmarea valorii lor prin increderea sau responsabilitatea acordata. In planul sanatatii, chiar daca aspectul astral, este pozitiv, el va aduce suprasolicitarea cordului, a ochilor si a coloanei vertebrale.

Intre 28 si 30 septembrie dimineata, sunt posibile discutii pe marginea unui proiect sau pe tema unui contract; in mod surprinzator, in cadrul discutiilor, cei mai atenti la detalii si principiali vor fi tocmai Pestii.

In restul zilei de 30 septembrie (dupa ora 11), oportunitati de castig se vor valorifica in functie de felul in care isi va administra viata, interesele, relatiile si, mai ales, spiritul practic, fiecare dintre nativi. Nu va grabiti, pentru ca aceste deschideri astrale vor functiona de acum in acolo un an intreg.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...