Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 24 – 30 Octombrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24 – 30 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 24 – 30 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 24 si 25 octombrie se manifeste influxurile tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal incepute pe 23 octombrie care intra intr-o armonie cu Soarele din Scorpion.

De aici, un fel de reinvigorare, de “renastere” a celor depasiti, la un moment dat, de evenimente, de suferinta, macinati de conflicte si incercati de boala. Refacerea este mai ales una spirituala, apoi una fizica. Ea va fi cu atat mai puternica cu cat, in joc, vor intra credinta, postul, rugaciunea, meditatia, asceza, cumpatarea si intelepciunea.

Casa parteneriatului pare a fi, cel putin “pe hartie”, una spectaculoasa, desi, este foarte posibil ca, in realitate, acest urias bine astral sa nu se concretizeze la parametrii pe care ni-i indica superba conjunctie a celor doi Benefici din ziua de 25 octombrie, carora li se alatura, cu o sustinere reala Marte si Sensul Vietii. Este vorba de rezolvari care uimesc prin felul fericit in care se solutioneaza sau prin turnura pe care o iau evenimentele care conduc spre un final-surpriza. Unii se pot casatori, altii isi pot capata, dupa un indelungat razboi conjugal, libertatea. Unii pot semna un contract sau pot “bate palma” in ideea implicarii intr-un proiect benefic lor.

Mai sunt posibile impacari sau primirea unui rezultat corect si avantajos lor in urma unei expertize. Intre 25 octombrie dimineata si 27 octombrie, unii Pesti se pot cufunda in chestiuni banesti care nu le fac placere. Intre 27 si 29 octombrie comunicarea este marcata de faza de Luna Plina care poate fi resimtita ca o apasare sufleteasca, ca un prea-plin de griji, ca un stres.

Pe 29 si 30/31 octombrie unii se ocupa de cariera, altii de familie, unii de relatii, altii de propria lor persoana; in toate ipostazele insa, Pestii trebuie sa tina cont de intuitia sau presimtirea lor, revelata pe 26 octombrie, cu privire la o persoana, un eveniment, un fapt de viata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...