Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 25-31 Octombrie 2014


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 25 Octombrie – 31 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Principala vibratie a saptamanii viitoare tine de casa a IX-a, de Scorpion, de tranzitul celor trei planete aflate acolo, de relatia pe care acestea o fac cu Soarele natal al Pestilor si cu Neptun/Kiron, ambele tot in Pesti.

Nu-i nici bine, nu-i nici rau. E complicat. Manifestarea acestor tesaturi astrale e difuza, delicata si, in mare masura, revelata, dupa fiecare caz in parte. Segmentul cel mai vizat este varsta maturitatii tarzii si a batranetii care impune o schimbare de mentalitate, de convingere sau de miza in viata.

Echilibrul se bazeaza pe alte puncte de sprijin, prioritatile sunt altele, dupa cum noi sunt orizonturile de asteptare, metodele de abordare, puterea de detasate de trecut, de renuntare la o serie de principii si acceptarea altora cu rapiditate. Uneori, la asta contribuie, ca un catalizator, o criza familiala, alteori un factor profesional sau un context social, o boala sau chiar un succes.

Religia, credinta pot inclina balanta in favoarea unei decizii. Este mai de graba o saptamana meditativa, decat una activa. Mai neplacuta se arata a fi casa prietenilor liberi alesi, a unor tovarasi de drum intr-o activitate de interes public. Pestii au tendinta de a se delimita de unii dintre ei sau chiar de a-i pune la respect.

Nu sunt excluse despartirile sau demisiile din comitete, comisii, asociatii, forumuri, cluburi si grupuri de initiativa. Motivul acestor gesturi rezida in diferenta majora de opinii, de scop si stil de lucru.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...