Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 24-30 Martie 2018


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 24-30 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 24 martie, Pestii pot primi instiintari legate de o ruda, de statutul unui bun patrimonial comun sau despre locuinta (gospodaria) lor.

Intre 24 martie, dupa ora 10:53′, si 26 martie, sensibilitate sporita, favorabila actorilor, cantaretilor, artistilor plastici. Atitudine materna, hiperprotectoare manifestata de unele femei ca forma de implinire sufleteasca sau de compensare a unei singuratati afective. Mercur va intra in miscare aparent retrograda, pana pe 16 aprilie. Plasat in sectorul banilor castigati din munca proprie, el ar putea provoca intelegerea gresita a unor informatii, alarmele false sau primirea unor informatii, prin intermediul documentelor oficiale, care contin erori materiale si/sau de continut.

Intre 26 martie, dupa ora 13:45′, si 28 martie, discrete tulburari cardio-vasculare.

Intre 28 martie, dupa ora 16:31′, si 30 martie, se contureaza posibilitatea ca, asupra lor, unii parteneri sa faca presiuni. Pestii nu vor da o replica ferma, dorintei acelora, de a face sau a nu face un anume lucru, ci vor adopta o atitudine evaziva, lipsita de consistenta ca si cum ar fi slabi, s-ar teme de ceva ori ar fi nesiguri pe ei.

Din 30 martie, dupa ora 19:52′, incercare de a tempera, de a amana sau de a gasi o solutie amiabila unei chestiuni financiare/materiale, mai ales daca ea priveste si implica un prieten. Ca nota generala a saptamanii, se identifica posibilitatea ca unele persoane nascute in acest semn zodiacal sa desfasoare demersuri nascute din nevoia de a face bani. In sine, contextul e favorabil, atata timp cat casa a II-a a banilor este tranzitata de Soare, de Micul Benefic si de Uranus, factori astrali suficient de puternici pentru a genera o schimbare in plan financiar. Principala lor grija trebuie indreptata spre estimarile disproportionate si lipsa de realism.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...