Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 24-30 iunie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 24-30 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 24 si 25 iunie, casa a V-a a creativitatii continua sa fie sustinuta astral de cele patru planete in tranzit prin zodia Racului, ceea ce le va da creatorilor si interpretilor din toate genurile artistice posibilitatea de a realiza prestatii memorabile in cariera lor. Acestia vor avea sensibilitate, expresivitate, forta interioara si originalitate si vor impresiona prin vigoarea viziunii lor artistice. In plan sentimental, contextul nu este la fel de spectaculos. El va accentua trairile emotionale pana la lacrimi si va slabi vointa nativilor, pe fondul fazei de Luna Noua in Rac, care se va produce in dimineata zilei de 24 iunie. Taria lor de caracter va fi, in aceste zile, egala cu zero; nu vor rezista sa spuna “nu” nici unei rugaminti, venite mai ales din partea copiilor sau a persoanelor iubite. Moment de vulnerabilitate, de cedare, de disponibilitate spre iertare si concesie care va fi speculat de cei apropiati, mai “tari de inger”, carora nu le va fi nici mila, nici jena sa-i exploateze. Fiti totusi, rezonabili, daca nu veti putea fi puternici! Perioada propice pentru conceperea unui copil.

Intre 26 iunie si inceputul zilei de 28 iunie, posibil succes la locul de munca sau postura flatanta generata de o conduita exemplara sau de o interventie salutara, in legatura cu o activitate retribuita urmata, poate, dar nu obligatoriu, de o mica recompensa baneasca.

Intre 28 iunie, dupa ora 03:42′, si dimineata zilei de 30 iunie, dorinta de a aseza, cat mai corect, o relatie de colaborare; echilibru si obiectivitate cu privire la conditiile integrarii nativului intr-un grup de lucru.

Pe 30 iunie, dupa ora 10:02′, veste, informatie oficiala, discutie de principiu sau abordare directa facuta de un nativ in vederea ameliorarii statutului sau financiar. Cauza nu necesita prea multa pledoarie, ea fiind, in principiu, acceptata; materializarea ei se va produce insa, abia, la sfarsitul lunii septembrie 2017.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...