Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 24-30 Ianuarie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 24 – 30 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie incarcata de planete, de aspecte, de influxuri si de porti deschise pentru a se rezolva sau macar a se deslusi o serie de enigme personale.

Pestii sunt marii avantajati de tranzitele saptamanii viitoare. Din 27 ianuarie, Venus in exaltare le permite sa atraga de partea lor binele de toate felurile, avantajele, mica protectie, mica sansa personala, satisfactia. Starea fizica si psihica ar trebui sa fie buna; in cazul celor care trec prin procese de vindecari si convalescente indelungate, se poate observa o ameliorare reala si o invigorare psihica.

30 ianuarie este singurul reper de timp cand, pe segmentul sanatate, se ridica o serie de avertismente, mai ales pentru suferinzii de diferite afectiuni cardiovasculare, dar si ale sistemului nervos, cu localizare predilecta coloana vertebrala si partea inferioara a picioarelor. Nu lasati neverificate si netratate o serie de simptome care se instaleaza.

29 si 30 ianuarie le pot aduce acestor nativi discutii, controverse si enervari din cauza unor relatii dizarmonice in familia din care provin si care nu doar ca-i afecteaza, ci ii si angajeaza direct. Prin increngaturi si relatii colaterale astrale, ziua de 29 ianuarie mai poate accentua un factor de ingrijorare cu privire la colaborari, contracte, imagine, stabilitate intr-o postura sau o functie obtinute prin alegeri.

Undeva se iveste o opozitie sau o schimbare de reper care nu le convine nativilor. Pe 30 ianuarie unii se vor vedea obligati sa accepte ceva ce tine de activitate cu conotatie publica, morala, juridica care impune un sacrificiu personal (libertate de exprimare, timp liber).

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...