Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 24-30 Decembrie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 24-30 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, regrete si enervari indreptate spre propria persoana. Pestii isi vor reprosa ca au crezut in ceva sau in cineva, ca s-au bazat pe informatii neadevarate si s-au lasat pacaliti. Din cand in cand, fantomele trecutului ii vor coplesi, facandu-i sa retraiasca momentele zbuciumate ale existentei lor.

Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), posibile promisiuni sau angajamente care, fireste, nu vor putea fi onorate imediat dar care vor lansa premisele unui salt profesional, al unei ipostaze frumoase, onorabile sau chiar flatante din perspectiva succesului scontat si al sporului de notorietate. Aceste noi ipostaze ii vor obliga sa ia in calcul sacrificiile pe care ar trebui sa le faca.

Dar, un aspect nefavorabil, activ in acea perioada, va fi de natura sa-i demobilizeze, pentru moment. Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, unii Pesti vor avea tendinta sa caute o persoana cu care sa se sfatuiasca sau in care sa gaseasca un sprijin de nadejde pentru un proiect personal. Luna Noua, care va influenta aceasta casa, va genera insa reticenta, rezerva sau chiar indepartare de persoana vizata.

Un fapt, care se va revela in preajma zilei de 29 decembrie, va avea menirea sa scoata la lumina un detaliu care va fi suficient de convingator pentru a-i face sa nu mai ia respectiva persoana in calcul pentru proiectele lor.

Nota generala a saptamanii viitoare va fi data de planetele in tranzit prin zodia Pestilor si mai ales de conjunctia Marte – Neptun, care se va contura pe 30 decembrie si care va accentua nevoia imperioasa a Pestilor de a trece la actiune, de a opera o schimbare majora in viata si activitatea lor, de a-si urma visul, trairi resimtite intens, vorba poetului, dureros de dulce.

Posibile surprize in regimul banilor, din 30 decembrie, cand Uranus va reveni la mersul direct si nu va mai alimenta complicatii si obstructii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...