Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 24-02 Martie 2018


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-02 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 24-02 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 februarie, dimineata, griji pentru casa, patrimoniu, pentru gospodarie. Dialog contondent cu unele rude. Unii Pesti nu vor reusi sa impace obligatiile profesionale cu cele familiale de unde si un posibil sir de neconcordante si reprosuri pe care si le fac lor insisi.

Intre 25 februarie, dupa ora 05:06′, si dimineata zilei de 27 februarie, concentrare pe problemele de crestere si educare a copiilor. Sentimentalismul nativilor va atinge cote maxime. Romantismul pluteste in aer iar disponibilitatea spre atasamente afective este mare dar si riscanta pentru ca ea ii poate determina pe nativi sa accepte in universul lor persoane total neindicate. Moment bun pentru cei care desfasoara activitati interpretative prin capacitatea sporita de a transmite emotii artistice puternice. Numeroasele trigoane regale construite pe cele trei semne de Apa intre planetele in tranzit prin Pesti, Rac si Scorpion vor ridica pana la cote alarmante nivelul de sensibilitate, de emotivitate, provocand crize sufletesti, slabirea vointei, cedarile inexplicabile la cea mai mica provocare exterioara; risc de evaluari gresite prin exagerarea aspectelor subiective.

Intre 27 februarie, dupa ora 06:42′, si dimineata zilei de 1 martie, discrete disfunctii cardio-vasculare, mai ales acolo unde exista un teren sensibil printr-o afectiune instalata deja.

Intre 1 martie, dupa ora 07:58′, si 2 martie, posibile revizuiri ale intereselor personale pe fondul unei situatii de data recenta care ii va obliga sa cantareasca datele unui contract sau ale unei intelegeri parteneriale. Un rol important il va avea Luna Plina in Fecioara care va opera pe casele I/VII. Unele persoane pot lua decizii majore (casatoriei, divort, demisie, rivalitate, proces). Un argument esential il va reprezenta conflictul intre statutul lor public (meserie, imagine, functie, succes, idealuri, angajamente majore) si conditiile parteneriale care introduc limitari si constrangeri inacceptabile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: