Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 23-29 Noiembrie 2019


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 23-29 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 23 și 24 noiembrie dimineața, nevoie de echilibru într-o chestiune privitoare la bani și bunuri: Peștii nu vor să exagereze, să insiste, să forțeze nota, cu atât mai puțin să forțeze mâna cuiva, preferând decența, răbdarea și firescul, în așteptarea celor cuvenite lor.

Între 24 noiembrie, după ora 8:00, și dimineața zilei de 26 noiembrie, ideile și convingerile vor fi răscolite de evenimentele de dată recentă sau de o situație ieșită din comun care îi va obliga să se confrunte cu o realitate neplăcută.

Unii vor constata că s-au înșelat, alții, că oamenii și structurile ori programele de activitate în care s-au implicat conțin derapaje pe care nu le pot tolera. De aici și nevoia de a se hotărî dacă procedează la o renunțare definitivă și imediată sau optează pentru o retragere diplomatică, pentru a nu stârni mânia celor care stau la baza acelei disfuncții. Dezamăgire în convingerile esențiale care i-au motivat în ultimii doi ani.

Între 26 noiembrie, după ora 10:11, și 28 noiembrie la prânz, moment favorabil pentru locul și rolul lor în societate, pentru imaginea publică pe care și-o construiesc, pentru succesul sau afirmarea la care lucrează. În acest context, Luna Nouă în Săgetător, care se va produce în ziua de 26 noiembrie, poate avea rolul de catalizator, fie el și întârziat, al unor situații favorabile lor, care îi pot motiva, încânta, flata sau reașeza într-un alt proiect de viață.

Între 28 noiembrie, după ora 14:33, și 29 noiembrie, regimul relațiilor de prietenie ar putea să se destindă ca efect al impactului pozitiv pe care l-ar putea avea planeta Venus, din 26 noiembrie, când va intra în acest sector, și până pe 20 decembrie. Teoretic, ea nu le va modifica concluziile, deciziile, impresiile sau convingerile față de una sau mai multe persoane apropiate lor, ci îi va îndemna să accepte dialogul necesar cooperării sau menținerii unei comunicări decente.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...