Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 23-29 Iulie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 23-29 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), perioada cand Luna le tranziteaza semnul natal si le sporeste calitatile si virtutile. In acest rastimp, ea va arunca un inteles bun sau util lor, ori de cate ori va fi vorba de abordarea corecta a unui parteneriat, alianta sau contract, chiar daca aceste tipuri de activitate nu vor ajunge in faza finala, a semnarii unui document, Importante sunt premizele pe care acestea vor evolua.

Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), socuri banesti, mai mari sau mai mici, in functie de buget sau stare financiara generala. Pastrati-va o mica rezerva pentru neprevazutul care se poate ivi in aceste zile.

Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), efort mare, mai ales pentru cei care trebui sa faca fata exigentelor unui examen sau sa se prezinte la un concurs, de a ramane calmi, stapani pe situatie, rationali. Uneori, ei s-ar putea confrunta cu ipostaze de moment care contravin convingerilor si stilului lor de viata; e bine sa se adapteze la situatia impusa cu calm si rabdare. Alte persoane pot fi dezamagite de drumul, de calatoria sau de excursia pe care o fac. Asteptarile au fost prea mari, nu s-au informat suficient sau evenimentele de ultima ora le vor da planul de vacanta peste cap.

Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, se anunta o perioada cand toate premizele sunt contracarate de interventia celor din afara. Aceia fie se amesteca direct in viata Pestilor (mai ales daca sunt rude), fie pun conditii si actioneaza impotriva vointei nativilor, din indiferenta sau din egoism. Cert este ca, aceste intorsaturi de situatie vor strica programul de viata al Pestilor care vor face ce stiu ei mai bine: se vor revolta in sinea lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...