Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 23-29 Decembrie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 23-29 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 23 decembrie, ganduri care ii pun pe nativi sa traiasca in forul interior, suisuri si coborasuri vertiginoase:cand se sperie, cand se linistesc, cand au sperante, cand nu mai vad nici o iesire, cand se mobilizeaza, cand renunta.

Intre 23 decembrie, dupa ora 16:42, si noaptea de 26 decembrie, starea lor generala va fi insa cu mult mai buna. Vor da dovada de calm, de rabdare, poate nu neaparat de intelepciune, cat de toleranta, cumsecadenie si caldura sufleteasca. In dimineata zilei de 25 decembrie, Venus va intra in Capricorn, zodie care controleaza casa prietenilor si a proiectelor personale care ar putea – sau ar trebui – sa fie realizate cu si prin participarea acelora. Pentru moment, Pestii identifica doar distanta, indiferenta, rezerva si lipsa de entuziasm a celor vizati. De curand intrat in acest sector, Saturn le consolideaza opiniile, ii “fixeaza in proiect”, chiar daca nu primesc nici o sustinere din partea vreunui cunoscut. Datorita tranzitului planetei Venus prin Capricorn, s-ar putea ca cine a sa aiba disponibilitatea sa-i asculte dar asta nu rezolva problema de fond.

Intre 26 decembrie, dupa ora 02:27′, si dimineata zilei de 28 decembrie, nevoia de a gasi o solutie la o problema financiara mai veche, care revine in actualitate; daca o vor onora, isi vor destabilizeaza bugetul (mai ales in cazul celor cu venituri mici). Nu e indicat sa se riste, sa se recurga la artificii sau la sacrificii pentru a face rost de bani. O discutie lamuritoare, desi nu va rezolva nimic, va avea darul sa calmeze, pentru moment, spiritele.

Intre 28 decembrie, dupa ora 08:24′, si 29 decembrie, una sau mai multe pareri ori convingeri vor fi remodelate, din mers, de cursul unor evenimente care, fara sa le dea timp de gandire, ii vor obliga sa ia act de noua sau adevarata realitate care, desi nu face placere, trebuie acceptata ca atare. Posibile dezamagiri cu privire la niste sperante care se tot indeparteaza.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...