Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 22-28 Noiembrie 2014


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 22 Noiembrie – 28 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Planetele care se strang sub pavaza casei a X-a pot genera evenimente mai greu de estimat (vorbim, doar, despre Pesti, cu imprevizibilitatea lor funciara!).

Poate fi vorba de o perioada favorabila, de pe urma careia sa nu se aleaga cu mare lucru. Degeaba speranta! Alteori insa pot aparea schimbari majore: alt loc de munca, alta functie, alt rol in societate, un succes fulminant, legat mai ales de o prestatie ce are loc departe de casa, in contextul unui turneu, festival sau concurs. Imaginea lor in viata publica se schimba: unii se afirma, altii doar se emancipeaza, timid, dar totusi pun bazele unui inceput.

Altii culeg roadele sau confirma o valoare personala despre care se stia deja, doar ca ei pur si simplu ridica stacheta calitatii acolo unde nimeni nu mai vedea vreo posibilitate. Casa a IX-a incepe sa devina un loc mai echilibrat in horoscopul lor personal. In sine, prezenta lui Saturn, in acel sector, nu este un lucru rau. Doar ca el a fost bruiat de tranzitele care au complicat situatia, in ansamblu.

Pe 25 si 26, Pestii vor instaura un regim rigid, principial, dar manifestat cu ostentatie fata de o serie de persoane care – considera ei – incalca niste principii morale, niste limite sau niste norme de viata. Luna Neagra paraseste casa sanatatii, ceea ce este, intr-adevar un lucru minunat. Ea intra in casa a VII-a si creeaza, pentru noua luni de acum in acolo, dificultati in relatiile parteneriale.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...