Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 22-28 Iuie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Iuie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 22-28 Iuie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 23 iulie dimineata, clipe de tandrete, de duiosie materna, de dor. Cu prietenii insa, Pestii s-ar putea arata rezervati, neincrezatori in sinceritatea acelora sau nemultumiti de trasaturile adevaratului caracter pe care aceia il dezvaluie.

Intre 23 iulie, dupa ora 11:34′, si 25 iulie, la pranz, este posibil ca, la locul de munca, sa se produca evenimente importante care sa antreneze modificarea statului lor profesional sau salarial. In principiu, schimbarea poate fi una favorabila nativilor dar ea poate declansa opozitia unor colegi sau superiori.

Pe 23 iulie, la ora 12:45′, in casa a VI-a a muncii si a sanatatii, se va produce faza de Luna Noua, care reprezinta al doilea indiciu al unui inceput profesional intr-o ipostaza noua, cu responsabilitati sporite, un succes remarcabil prin ascensiunea sau statutul privilegiat dobandit. Perioada nu va fi usor de suportat mai ales de catre cei care au deja o afectiune cardiaca. E nevoie de multa prudenta, de repaus prelungit, de evitarea factorilor de stres si de o medicatie riguros respectata.

Intre 25 iulie, ora 13:33′, si 27 iulie dupa-amiaza, discutii pe tema unui contract mai vechi care trebuie reformulat in conditiile unei noi administratii sau al modificarilor legislative de data recenta, in care Pestii se vor dovedi rezonabili. Pe 26 iulie, Mercur va intra in zodia Fecioarei si va lansa punti utile in orice demers partenerial bazat de cooperare, onorarea contractelor si fapte de comert. Va urma un rastimp de aproximativ doua saptamani cand vor fi posibile concilieri sau rezolvari prin intermediul medierii. Nativii nu trebuie sa se lase intimidati de presiunile si manipularile exercitate asupra lor si nici sa se teama ca medierea va esua: nu-i nimic, exista justitie!

Intre 27 iulie, ora 18:37′, si 28 iulie, se va pune problema unei situatii convenabile din punct de vedere patrimonial care se va rezolva, definitiv, spre toamna.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...