Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 22 – 28 August 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22 – 28 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 22 – 28 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intrarea Soarelui in casa a VII-a a relatiilor parteneriale si contractuale este un factor pozitiv pentru nativii din Pesti, care au acum ocazia sa negocieze sau sa finalizeze o serie de intelegeri verbale anterioare sub forma unui contract scris si parafat. Aspect bun in plan administrativ si organizatoric (mai ales pentru cei care au afaceri) pana pe 23 septembrie. Pe 25 august Luna Neagra intra in casa a VIII-a.

Ea poate dezechilibra o serie de relatii materiale sau banesti cu o serie de persoane dar, in plus, atentie!, arunca un grad sporit de risc asupra corpului fizic al nativilor (in principal accidente sau situatii periculoase). Mercur intra pe 27 august in aceiasi casa a beneficiilor materiale si functioneaza, cand mai bine cand mai rau (atunci cand va fi in miscare aparent retrograda), pana pe 2 noiembrie. El va aduce nativilor posibilitatea de a negocia, de a discuta sau de a cadea la pace cu cineva pe o chestiune “de valoare”.

Ziua de 22 august le pune probleme de mentalitate, convingeri personale, scrupule sau atitudine. Intre 23 si 25 august, unii pot fi in prim-planul atentiei publice, altii se ocupa cu succes de cariera lor si altii pot obtine functii, ranguri, demnitati, succese. Perioada cuprinsa intre 25 august dupa-amiaza si 27 august dimineata ii poate obliga pe unii Pesti sa faca un pas inapoi in relatiile de prietenie sau pot chiar intrerupe dialogul cu unii dintre acestia.

Intre 27 si 28 august, principala provocare astrala priveste sanatatea, axa cardiovasculara, circulatia periferica, functionarea sistemului nervos in conditii de stres. In regimul muncii, intreaga saptamana tinde sa-i “scoata in fata” pe nativi. Evident, nu toti colegii se vor bucura. De aceea, modestia ar fi o arma de aparare in aceste conditii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...