Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 21-27 Octombrie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 21-27 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 octombrie, la pranz, momente importante pentru nativi prin posibilitatea de a investiga universul prin intermediul unor forme speciale de cunoastere (intuitie, clarviziune, telepatie, presimtire, sensibilitate extrasenzoriala, vis premonitoriu, revelatie, extaz).

Intre 22 octombrie, dupa ora 14:57′, si zorii zilei de 25 octombrie, perioada a efortului indreptat spre afirmare, infrangerea barierelor de ostilitate sau a unui context juridic, in vederea recunoasterii valorii si calitatii lor profesionale.

Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29′), Marte va intra in zodia Balantei si va crea premizele unor dispute in legatura cu intrarea in posesie a unui bun ce li se cuvinte ori pentru reglementarea gesturilor oficiale prin care li se atribuie sau li se confera un ajutor (bursa, sponsorizare, finantare, imprumut, pasuire, etc.).

Pe 23 octombrie dimineata, la ora 09:27′, Soarele va intra in zodia Scorpionului, aducand un mecanism specific Soarelui in casa a IX-a, a invataturii superioare, a evolutiei spirituale, a trairii religioase, a dimensiunii mistice fiecarui individ nascut in zodia Pestilor. Moment al creativitatii si al afirmarii spontane a unor haruri si vocatii personale.

Intre 25 octombrie, dupa ora 03:13′, si dupa-amiaza zilei de 27 octombrie, Pestii vor lua distanta fata de unii dintre cunoscutii lor in vederea punerii in ordine a trairilor si gandurilor lor.

Din 27 octombrie, dupa ora 15:49′, Luna va trezi sentimentele dormitande in sufletul lor. Ideile se vor cristaliza rapid, sub forma unor proiecte si idealuri noi, deschizandu-le noi orizonturi si sperante de dezvoltare personala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...