Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 21 – 27 Noiembrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 21 – 27 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 21 noiembrie, Pestii continua sa se simta bine, in baia astrala oferita de tranzitul Lunii prin sectorul lor natal. Vor fi simpatici, detasati de maruntisurile existentiale, se vor dovedi companii placute, facand efortul de a elimina o serie de asperitati, mai ales in relatiile conjugale.

In schimb, pe 22 si 23 noiembrie, vor fi obligati sa rezolve chestiuni banesti dar, pentru asta, ei trebuie sa se poarte cu prudenta si diplomatie. Demersurile lor vor fi provocate de o situatie care li se aduce la cunostinta si de care vor fi obligati sa tina seama.

Tentativele de a beneficia de ajutorul cuiva, de a pune in aplicare un proiect unde este nevoie de o finantare, trec prin tot felul de incercari provenind de la conditiile pe care le pune cate cineva. Pe 24 si 25 noiembrie, Pestii sunt avantajati in toate ipostazele in care trebuie sa se exprime: dau dovada de calm, de masura, de logica, de bun simt, de “inteligenta practica”, ceea ce-i face parteneri rezonabili si onesti in orice dialog sau schimb de idei.

Sunt favorabile deplasarile scurte, plimbarile, iesirile in aer liber. Pe 26 si 27 noiembrie, se nasc, aparent din senin, tot felul de complicatii care privesc rudele, familia in general ori casa si gospodaria lor. In majoritatea lor, vestile sunt cele care-i pun pe jar pe nativi care, pe fondul incarcaturii aduse de Luna Plina din 26 noiembrie, intra in panica si reactioneaza disproportionat. Aceiasi faza a Lunii Pline poate sa le influenteze cariera, profesia, notorietatea, cu atat mai mult cu cat, din 22 noiembrie, in casa a X-a, se va afla in tranzit si Soarele care va declansa noi ipostaze de viata, evenimente provocatoare si motivante.

Totusi, din cauza numeroaselor cuadraturi (15!) si opozitii (6) care definesc saptamana viitoare, existenta Pestilor este una intensa, marcata de numeroase chestiuni de morala sau de legalitate ori legitimitate care trebuie sa fie rezolvate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...