Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 21 – 27 Martie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 21 – 27 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Agitatia legata de probleme financiare nu este o noutate. Ea ramane o constanta astrala, valorificata intr-un grad mai mare sau mai mic, de catre fiecare nativ in parte. Tendinta generala este insa de a se gasi noi surse de a castiga bani. Nu se apeleaza pentru asta la speculatii ci se incearca obtinerea unor venituri din munca proprie.

Tentativa are toate sansele de reusita, chiar daca, pentru moment, Jupiter este in miscare aparent retrograda: chiar mai lent sau mai discret, cred ca el va functiona in ipostaza de benefic, de factor de buna-stare sau de protector. La fel de discret si de eficient se va revela aceasta planeta si in ceea ce priveste sanatatea unde, chiar daca nu se poate vorbi in toate cazurile de o robustete fizica speciala, ameliorari, recuperari cu pasi inceti dar siguri se pot observa in multe cazuri. Mercur ii poate sustine cu inspiratie si intuitie, prin insusi impactul pe care il are tranzitul lui prin semnul zodiacal natal al Pestilor dar el nu face aspecte in zilele pe care noi le analizam.

Stranii sau ciudate se pot dovedi zilele de 25 si 26 martie, cand relatiile, dialogurile, evenimentele vor avea o inconsecventa si o volatilitate enervanta. Pestii vor avea senzatia, de loc falsa, ca nu se pot baza pe nimeni si nimic. Totul in jurul lor se misca, fuge, aluneca, dandu-le un neplacut sentiment de insecuritate si efemer. Planeta Venus poate sa fie spornica intr-un plan al invatarii, al invataturii (in latura scolara), al dialogului, al schimbului util de idei si impresii, al sustinerii unor probe si examinari, al unor scurte drumuri de pe urma carora pot avea un castig (educativ, cultural, religios, artistic sau chiar banesc)

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...