Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 21-27 Mai 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 21-27 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 21 mai, ganduri chinuitoare, planuri dar fara putinta de a ajunge la o solutie, amaraciuni retraite, analize care nu dau sperante. Zi in care, in casa a IX-a, locuita de Scorpion, va intra Luna Neagra. Sederea ei, aici, pana pe 14 februarie 2017, nu va fi usor de suportat de catre Pesti care vor avea impresia ca traiesc ca “barca pe valuri”. Pe 27 mai, Marte, aflat in miscare aparent retrograda, va reveni in Scorpion si-si va uni fortele cu cele ale Lunii Negre.

Ceea ce va spori starea lor de iritare, revolta si, uneori, chiar deznadejde. Pestii vor trebui sa faca fata unui Marte puternic (iar dupa 30 iunie, chiar brutal), pana pe 2 august 2016. Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), faza Lunii Pline vizeaza casa a X-a si, pentru unii, poate fi vorba de un moment astral salvator ori binefacator, aducator de noi ipostaze de viata sociala, profesionala, publica, de succes, de progres, de afirmare.

Acest context astral nu va functiona la fel de profitabil in registrul relatiilor de familie, al casei, al averii pentru ca acolo se vor naste disensiunile provocate de tranzitul planetei Venus, care ar putea genera, spre 2, 3, 4 iunie, conflicte de familie sau ipostaze personale tumultuoase si solicitante. Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), Pestii vor dori sa ia distanta fata de multa lume din preajma lor.

Moment al discretiei, al resemnarii, al cantaririi exacte a relatiilor personale. Etapa favorabila acumularii de cunostinte, a informarii, a consolidarii celor invatate sau a perfectionarii intr-un domeniu profesional. Unele persoane pot face drumuri scurte, plimbarii sau “iesiri in peisaj” pentru a se detasa de factorii stresanti ai familiei, ai orasului sau ai momentului.

Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai unii nativi pot avea “surprize interioare” adica se pot dumeri in privinta cuiva, pot intui motivatia unui fapt, eveniment sau context ce le parea, pana atunci, confuz si fara logica. Flash interior care limpezeste, brusc, o problema de constiinta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...