Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 21-27 Ianuarie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 21-27 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), ganduri amestecate, deloc productive, pentru ca sunt ecoul unor fapte din trecut care starnesc amintiri dezagreabile, regrete sau chiar frustrari. Mentalul Pestilor nu va fi, in acea perioada, limpede. De multe ori, reactiile lor vor fi motivate de aceste manii interioare, de revoltele lor nerostite care-i macina, de neimplinirile pe care le contabilizeaza si mai ales de tendinta generala de a face bilanturi subiective in care aduca rau cu rau, niciodata bine cu bine. De aceea, este indicat sa nu ramana prizonierii acestei stari de spirit si sa iasa din carapacea lor, prin activitate, distractie, relaxare, terapii, calatorie, viata activa, dedicata unor preocupari utile, nobile, recreative, linistitoare.

Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, se iveste o sansa de auita de cele rele si de a se dedica unor provocari profesionale care le pot umple inima de bucurie. Uni pot avea satisfactii chiar mondene, altii prin recunoasterea care li se arata isi pot reveni, cat de cat, la o stare sufleteasca normala.

Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, chiar daca si-ar dori sa comunice cu un prieten apropiat acesta este ocupat, lipseste si nu e la dispozitia nativului din Pesti. Grupurile de cunostinte, de asemeni, ca un facut, s-au risipit incat, din nou, Pestele se va simti singur.

Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), se poate vorbi de o revolutie interioara. Nu sunt semne ca s-ar petrece lucruri rele in launtrul Pestilor, dimpotriva, sunt destule indicii ca, in acest rastimp, tot felul de alchimii astrale se pregatesc in avantajul acestor nativi.

Presimtirile unora se pot adeveri ulterior acestei etape, pe 28 sau chiar pe 29 ianuarie, in legatura directa cu Luna Noua din Varsator (casa a XII-a a cerului lor astral) si care are menirea sa-i pregateasca pentru o viitoare iesire la rampa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...