Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 20-26 Mai 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 20-26 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 20 si 21 mai, la pranz, perioada placuta, favorabila unor momente de destindere, de repaus, de refacere a fortelor, de izolare de factorii de stres, de impacare cu sine. Din 20 mai, Soarele va intra in casa a IV-a si va pune problema rezolvarii unor chestiuni de familie sau de patrimoniu. Dialogurile vor fi numeroase, uneori constructive, alteori deslanate, in functie de subiectul in cauza si de calitatea umana a celor implicati. Unora, insa, acest tranzit, le poate activa, din opozitie, casa a X-a, punandu-i in situatia de a-si asuma sarcini dificile de serviciu, de a accepta misiuni oficiale cu grad mare de responsabilitate publica, legala, materiala, morala sau politica, dupa caz, sau de a se lua la tranta cu niste bariere ce stau in calea afirmarii lor.

Intre 21 mai, dupa ora 13:11′, si 23 mai, dupa-amiaza, se va pune, din nou, problema banilor, a efectuarii unor plati care cer ingeniozitate in rezolvare sau sacrificarea unor bunuri personale pentru a onora datoriile. Unii Pesti pot avea dispute cu reprezentantii institutiilor pe fondul incurcaturilor sau aplicarii incorecte a reglementarilor in vigoare, drept pentru care, vor face eforturi in vederea rectificarii greselilor comise in documente.

Intre 23 mai, dupa ora 15:23′, si 25 mai, dupa-amiaza, dorinta de a cumpani lucrurile, de a analiza atent o situatie, de a se inarma cu argumente legale, in vederea adoptarii unei atitudini corecte, adecvate cauzei. Posibilitate de a de a asimila intr-un rastimp scurt un volum mare de cunostinte.

Intre 25 mai, dupa ora 15:16′, si 26 mai, problemele de familie revin in atentia Pestilor. Unul sau ambii parinti ori rudele apropiate au nevoie de ajutorul si asistenta lor asta, pe fondul unei situatii nu tocmai comode nici pentru nativi, marcati de influentele pe care le va avea asupra lor Luna Noua care se va produce in seara zilei de 25 mai, chiar pe acest sector.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...