Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 20 – 26 Iunie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 20 – 26 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 20 si 21 iunie, unii nativi pot primi oferte de serviciu avantajoase; unele le vor conveni pentru ca le vor permite sa-si puna in valoare pregatirea sau talentul, altele ii flateaza prin importanta si increderea care li se acorda si, in sfarsit, dar de loc de neglijat, prin sporul de bani p-e care il vor avea dand curs unei colaborari, angajari sau sarcini profesionale retribuite pe care si-o asuma.

In varianta minimala a acestei posturi benefice, care dureaza de altfel intreaga saptamana, in aceiasi nota, se poate vorbi pur si simplu, despre solutionarea unui loc de munca. Sanatatea este avantajata de aceasta predispozitie astrala, care le permite tuturor, dupa caz, sa se vindece mai repede, sa faca progrese daca se afla in timpul unei terapii sau proceduri de recuperare medicala ori sa se simta bine, in putere, cu chef de viata, de munca, cu energie si dorinta de afirmare si rezistenta la efort fizic ori la stres psihic.

Intre 22 si 24 iunie este indicat sa mediteze si sa analizeze cu calm si rabdare o situatie parteneriala stringenta, deranjanta sau deteriorata de conflicte si animozitati mai vechi. Intre 24 iunie dupa-amiaza si 26 iunie, daca vor, se pot gandi la bani dar, mai profitabil, ar fi sa se gandeasca la solutiile de iesire dintr-un impas financiar.

e 21 iunie, Soarele va intra in casa a V-a, facand aspecte armonice cu Soarele lor natal si cu Neptun, in tranzit, din Pesti. Curand, i se va alatura, in acelasi segment, si Marte; impreuna le vor da “apa la moara” acestor nativi facandu-i excesiv de sensibili, de emotivi, de milosi. Aspectul nu poate fi bun si constructiv decat intr-un plan creativ, artistic, interpretativ. In rest, el impinge le excese sentimentale.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...