Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 20-26 Decembrie 2014


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 20 Decembrie – 26 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nu planetele din Capricorn care fac jocul astral in perioada 20-26 decembrie sunt determinante pentru nativii din Pesti.

Acestea privesc relatiile de prietenie, nefacand altceva decat sa ridice la rangul de norma de conduita tendinta, manifestata in ultimul timp, de selectare drastica a prietenilor, de triere a relatiilor, de renuntare la acele persoane care le mananca timpul, banii sau scot sufletul din ei. O fac cu destul de multa usurinta, ceea ce este o ipostaza inedita pentru acesti nativi sentimentali, calzi, ingaduitori si iertatori.

Acum vor vedea ei insisi rezultatele favorabile pentru echilibru lor interior, ceea ce va fi un argument in plus in consolidarea acestei atitudini. Cu toate acestea, nu este exclus, ca pe 22, 23 decembrie sau, in mare, in ansamblul intregii saptamani, sa apara in campul lor de relatii sociale o persoana cu un statut profesional, moral sau social de exceptie care sa le dea, la un moment prin dezvoltarea relatiilor, siguranta de sine si increderea necesara intr-un proiect. Elementul important il reprezinta intrarea planetei Saturn in casa a X-a, ceea ce echivaleaza cu deschiderea unei usi existentiale spre situatii noi, spre consolidare, spre proiecte, spre “intemeiere”.

Ce vor intemeia? Ceea ce are nevoie persoana lor, in aceasta etapa, in functie de varsta, meserie, aspiratie si cod astral. Oricum, este vorba de un fenomen de evolutie care va dura aproape trei ani si care poate echivala, pentru unii, cu o adevarata revolutie. Una inceputa in decembrie 2014.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...