Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 20-26 August 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 20-26 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 20 august (pana la ora 21:19′), Luna isi va incheia stagiul in semnul lor zodiacal. Pestii se vor simti, in acea zi, pana spre seara, molesiti si romantici. Vor fi ingaduitori sau indiferenti fata de urgentele vietii de fiecare zi care le bat la usa. Vor lasa totul pe a doua zi. Doar ca, in partea opusa semnului lor zodiacal, adica in casa a VII-a, evenimentele se precipita, se aglomereaza, se acutizeaza. Indicat ar fi ca ei sa speculeze si sa valorifice ceva din latura buna a tranzitului celor doi Benefici aflati in conjunctie in Fecioara, postura care, pe aceasta casa, in aceasta “formula” astrala, nu o vor mai avea decat peste 12 ani.

In plus, pe acest segment, din 22 august, isi va incepe stagiul de patru saptamani, Soarele care le va da impulsuri majore in ideea reformularii unor conditii de viata sau de munca ce privesc un “al doilea” sau implica un grup intreg. Este perioada litigiilor si discrepantelor care vor incepe sa se intensifice obligandu-i pe Pesti, sa treaca, in cele din urma, la actiune, sa ia decizii, sa se implice, sa reactioneze, sa puna piciorul in prag, sa ridice pretentii, sa-si sustina interesul personal, punctul de vedere sau proiectul de viata neglijat ori abandonat, pana acum.

Intre seara zilei de 20 august si 22 august, Pestii vor fi obligati sa accepte ideea ca exista situatii neprevazute pentru care prinde bine o mica rezerva baneasca.

Pe 23 si 24 august, ideile si conceptiile despre lume si viata se bat cap in cap. Conflictul este provocat de evenimentele de data recenta care ii pun in situatia unor alegeri in contradictie cu conduita si ratiunea lor de a fi.

Pe 25 si 26 august, numeroase motive pentru a purta discutii cu rudele, cu sotul sau sotia, cu partenerii, chiar si cu rivalii. Miza cea mare, care se ridica la orizont, este profesia, afirmarea prin meserie, valorificarea propriei lor persoane.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: