Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 19 – 25 Septembrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 19 – 25 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nu cred ca se pot petrece evenimente importante in noaptea de 18 spre 19 septembrie. In schimb, din aceeasi zi, incepand cu ora sapte dimineata si pana pe 21 septembrie seara, Pestii vor fi intens solicitati pe directiile importante de viata sociala, succes, implinire profesionala, functie, etc.

Acesta poate fi unul repurtat in plan moral, ca o consecinta a unei atitudini corecte, abordate cu ceva vreme in urma, care acum, primeste confirmarea, nu doar a timpului, ci si a unor institutii care dezvaluie, decid etc., justificandu-le intuitia si motivatia initiala. Alteori, poate fi vorba de un succes la public si atunci ne indreptam atentia spre profesori, avocati, ziaristi ori spre figuri de seama dintro viata sociala ce urmeaza reguli si norme precise. Intre 21 si 23 septembrie dialogul cu prietenii schioapata.

Pestii se retrag dintr-o serie de relatii pentru ca au vazut ceva in neregula cu unul sau cu altul dintre cunoscuti ori cu intregul grup de care s-a atasat la un moment dat. Nu au chef sa-si piarda timpul si refuza invitatiile la petreceri si alte forme de risipire de sine. Intre 24 si 25 septembrie, ei pot fi preocupati sanatatea lor, de felul in care functioneaza sistemul nervos, circulatia periferica, aparatul locomotor, activitatea cerebrala.

Pe 23/24 septembrie, Soarele va intra in zodia Balantei si le va deschide largi perspective de reechilibrare financiara prin activitati ce trebuie bine cercetate si triate, pentru ca exista un risc major de a fi exploatati, pacaliti sau “prinsi” cu un angajament consfintit printr-un contract care sa le dauneze in viitorul apropiat.

Pe 25 septembrie, Marte va intra in casa parteneriatelor si ii va transforma pe nativi in niste fiinte pretentioase, exigente, critice, desi justificate si principiale, in tot ceea ce priveste o colaborare, o viata in doi etc. Marte le va da un avertisment, intre 25/26 septembrie, cu privire la o iluzie, la o confuzie, la o eroare, la o anomalie din viata lor de care nu sunt, nici pana in prezent, constienti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...