Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 19-25 Noiembrie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 19-25 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, va fi solicitata axa celor doua case ale sanatatii. Cei mai vizati vor fi cei care au deja afectiuni cardio-vasculare instalate, care au sensibilitati la nivelul circulatiei arteriale sau venoase deficitare.

Starea psihica va fi una precara prin frecventele stari de nervozitate si emotivitate crescuta care ii vor impiedica sa-si vada de viata si de munca, in mod normal. Odihna si cumpatarea, autocontrolul si “lectia indiferentei” fata de fleacuri, sunt o solutie; nu singura dar ea, alaturi de medicatie, le poate permite sa depaseasca momentul dificil.

Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa a X-a a cerului lor astral, dandu-le, pentru o luna, posibilitatea sa faca modificari esentiale in cariera lor. Unii pot face progrese in sensul afirmarii profesionale, altii pot fi numiti, alesi sau desemnati in organisme reprezentative. Este un moment bun pentru refacere de imagine.

Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, unii Pesti pot analiza o ofera de colaborare, pot lua in calcul participarea la o activitate ce presupune integrarea lor intr-un colectiv de lucru. Nu vor avea mare tragere de inima pentru respectiva propunere dar, ea va trebui coroborata cu deschiderea astrala care se contureaza, acum, pe casa a X-a. Astfel, acceptand oferta, ei ar putea sa deschida calea altor activitati, mai utile, mai profitabile, mai reprezentative, in viitor.

Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, nativii se pot zbuciuma in cautarea unei solutii pentru a face rost de bani. Apelul la unul sau la mai multi prieteni poate fi o solutie modesta, de moment, dar nu o rezolvare a problemelor in totalitate, asa incat, dificultatile materiale pot ramane valabile, cu suisuri si coborasuri, pana la sfarsitul lunii iulie 2017.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...