Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 19 – 25 Martie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 19 – 25 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 19 si 20 martie, in mod normal, Pestii, indiferent de varsta, ar trebui sa fie in forma, mai ales, intr-o buna forma mentala si intelectuala. Ba mai mult, aceasta stare de siguranta de sine, le va creste si nivelul stimei fata de sine drept pentru care, vor renunta repede la modestia lor caracteristica, propunandu-si sa se afirme, sa se impuna, sa se faca remarcati, auziti, ascultati, admirati.

Intre 21 si 23 martie, situatia se complica, iarasi, pentru toata lumea, indiferent de varsta, cu exceptia celor foarte mici, aflati la varsta scolaritatii si a celor retrasi din activitate. Prima conotatie a tranzitelor acestei perioade este data de relatiile parteneriale care sunt puse in discutie.

Toata lumea va analiza pe toata lumea si va evalua gradul de beneficitate sau de utilitate al unor relatii, mai ales ale celor care ii cam deranjeaza de la un timp. Alteori, daca este vorba de contracte si afaceri, de colaborari sau implicare a lor in proiecte majore, vor fi luate in calcul si alte aspecte: echitatea, volumul de munca, legalitatea etc.

In preajma zilei de 25 martie, ceea ce nu e in regula, chiar daca nu se strica definitiv, va cunoaste schimbari de statut prin repozitionarea nativilor fata de un om, de un scop, de finalitatea unui demers, de riscul asumat sau chiar de castigul estimat.

Pentru unii, toata aceasta tevatura poate capata tenta unei crize personale, mai ales daca, in cazuri particulare, ea se asociaza cu nevoia intensa de a afla adevarul iar acesta, o data aflat, deranjeaza, supara si provoaca revolta.

Intre 23 martie dimineata si 25 martie, Pestii vor trai evenimentele provocate de Luna Plina si de eclipsa de Luna prin intermediul valorilor materiale controlate de cele doua case ale banilor. Unora, le pot veni vesti care sa-i puna pe jar. Altii, dimpotriva, pot purta discutii care sa permita o intorsatura favorabila, poate nu pe moment, ci in viitor, din punctul de vedere al unui beneficiu material.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...