Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 19-25 August 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 19-25 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 19 august, disponibilitate spre lacrimi si emotii, mare placere in a se (s)cufunda in tristeti; rastimp al amintirilor si regretelor. Oarecum avantajati de acest tranzit vor fi interpretii care vor sti sa speculeze disponibilitatea spre trairi intense, spre mistuire artistica. Atentie: unele femei vor avea tendinta sa devina patimase, posesive, egoiste in relatiile sentimentale.

Intre 19 august, dupa ora 19:55′, si noaptea de 22 august, munca va deveni un subiect important care le va acapara toate gandurile, toate preocuparile si care il va obliga sa ia decizii rapide si ferme. Nu este exclusa o propunere interesanta asupra careia vor ezita pentru ca ea va presupune asumarea unui volum mare de munca. Totusi, fiind vorba de faza Lunii Noi si a unei eclipsa de de Soare care se vor petrece in sectorul muncii, sunt de asteptat schimbari intr-o directie pozitiva, noroc, o sansa unica. In alte ipostaze, Pestii se pot face remarcati prin combativitate si spirit ferm, ipostaza mai rara care le va permite sa-si sustina sau sa-si impuna o solutie profesionala ori sa rezolve o sarcina dificila de serviciu spre invidia colegilor.

Intre 22 august, dupa ora 00:21′, si zorii zilei de 24 august, posibile (re)negocieri ale unui contract, discutii de principiu pe tema unei colaborari, tatonari in privinta unor propuneri de afaceri care este bine sa nu fie concretizate inainte de 5 septembrie a.c.

La inceputul zilei de 23 august, ora 00:21′, Soarele va intra in zodia Fecioarei si se va afla, timp de o luna, in opozitie cu Soarele lor natal, ceea ce le va crea, uneori, stari de spirit stanjenitoare, in schimb, ii va face mai pragmatici, mai eficienti, mai responsabili si mai atenti in toate tipurile de dialog sau relatie parteneriala.

Intre 24 august, dupa ora 03:05′, si 25 august, mici rezolvari materiale sau pasi pe drumul unei solutii finale favorabile din punct de vedere banesc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...