Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 18-24 noiembrie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 18-24 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 noiembrie, pana la ora 20:59′, Pestii vor beneficia de influxurile triplei conjunctii Venus/Jupiter/Luna care le va accentua predispozitia spre visare, disponibilitatea de a vagabonda cu gandul printre idei bune dar si printre himere. Aspectul este fundamental pozitiv doar pentru ei, Pestii fiind singurii nativi din zodiac care se pot descurca in hatisul acestor trairi profunde, complexe si, de multe ori, difuze. Și, ca sa nu fie simplu, ci complicat, aspectul de Luna Noua in Scorpion, care se va forma in casa a IX-a, va crea premizele unui inceput: nasterea unui proiect, conturarea unui ideal, cristalizarea unui vis, dorinta de exprimare diferita a personalitatii lor si de valorificare a insusirilor si talentelor neexploatate pana acum.

Intre seara zilei de 18 noiembrie si dimineata zilei de 21 noiembrie, teoretic, ar trebui sa se contureze premize profesionale interesante, salturi de imagine, spor de personalitate, succes international (mai ales in cazul actorilor, cantaretilor, dansatorilor, artistilor plastici, compozitorilor si, eventual a cineastilor), pe fondul unor competitii internationale (concursuri, festivaluri, premiere, nominalizari), context astral care se va consolida din 22 noiembrie, o data cu intrarea Soarelui in casa a X-a.

Intre 21 noiembrie, dupa ora 09:14′, si seara zilei de 23 noiembrie, Pestii vor lua distanta fata de unele persoane din cercul lor de apropiati, pe fondul nemultumirii provocate de felul in care se poarta aceia ori din cauza preocuparilor personale care ii acapareaza fara putinta de a se risipi in mondenitati.

Intre 23 noiembrie, dupa ora 22:15′, si 24 noiembrie, stari de spirit contradictorii resimtite ca un tremolo interior, ca o strafulgerare de gand, ca o respiratie profunda a eu-ului lor. Singurul element delicat al saptamanii il reprezinta riscul ca Pestii sa intre in “combinatii” banesti cu persoane nedemne sau insuficient cunoscute ori de face cheltuieli extravagante.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...