Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 18-24 Martie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Martie 2917. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 18-24 Martie 2917. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 martie, pana la ora 05:00′, pestii vor face efortul de a se debarasa de amintirile neplacute.

Intre zorii zilei de 18 martie si 20 martie, pana la ora 17:30′, etapa relativ profitabila pentru unii nativi care pot fi prezenti in viata publica in ipostaze frumoase, oneste, corecte sau de natura artistica care sa le puna calitatile personale in valoare. Moment prielnic pentru a cuceri simpatia publicului, pentru a primi aplauze sau pentru a se distinge in plan profesional, social sau politic.

Pe 20 martie, Soarele va intra in casa a banilor castigati din munca proprie si va aduce o noutate, va provoca o reactie sau o decizie, pe fondul schimbarii statutului salarial (propus sau impus). Unii vor hotari sa paraseasca vechiul loc de munca, altii vor accepta o propunere. In general, lucrurile se vor desfasura destul de repede, “pe negandite”, ceea ce nu e tocmai un lucru bun, pentru ca, din punct de vedere astral, exista indicii ce sugereaza regretul fata de acea decizie rapida sau revenirea la o forma de munca si salarizate convenabila dupa o luna de asteptare sau de rabdare. De aceea, in ciuda vitezei cu care se deruleaza evenimentele, este bine ca Pestii sa nu intre in acest joc al “manarii de la spate” si sa cantareasca cu atentie si luciditate oferta.

Intre dupa-amiaza zilei de 20 martie si 23 martie, pana la ora 04:29′, distanta si raceala sau indiferenta fata de una sau mai multe persoane din cercul apropiatilor. Pestii nu au chef sa-si piarda timpul cu discutii sterile si distractii ieftine sau nu mai rezoneaza cu acele persoane care s-au detasat de ei prin principii si valori diferite de viata. O “pricina” baneasca ar putea fi un al doilea motiv rezonabil si pe deplin justificat.

Intre zorii zilei de 23 martie si 24 martie, idei sclipitoare, in puterea noptii, interesante la lumina zilei care nu trebuie abandonate ci doar adaptate la mediu.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...