Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 18 – 24 Iulie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 18 – 24 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 iulie, persoane care s-au nascut in acest semn zodiacal vor fi mai sensibile fata de toate activitatile sau evenimentele care se repercuteaza in viata lor in planul sanatatii: munca in exces, sedere prelungita in picioare, efort fizic mare, enervari, suparari, conflicte.

Cu medicatie si intelepciune, toate trec. Intre 19 si 21 iulie, nativii pot avea intalniri utile cu privire la angrenarea lor intr-o activitate. Invitatiile, ca si ofertele de munca ori de valorificare a potentialului lor profesional, ii magulesc. Ele sunt serioase si intemeiate dar nu se vor concretiza imediat. Nativii vor fi obligati sa astepte inceputul lunii octombrie pentru a vedea ca, ceea ce au discutat ei acum, in miezul verii, prinde viata. Nu refuzati nici dialogul, nici oferta care vi se face chiar daca, asa cum este formulata in prezent, pare modesta.

Mici rezolvari administrative sau juridice, concretizate mai ales daca nu cumva exclusiv, in privinta unor acte doveditoare, concluzii, depozitii, expertize pe fondul unor conflicte, anchete sau procese. Intre 22 si 24 iulie dimineata solutii modeste, de azi-pe-maine, cu privire la sume mici bani.

Pe 23 iulie, Soarele si Mercur isi fac aparitia in sectorul sanatatii dar si al muncii. In principal este vorba de un spor de putere si energie, de vindecare rapida sau refacere dupa o boala. Din punctul de vedere al muncii se arata o raza de lumina.

Discutiile despre un alt loc de munca, despre un al doilea loc de munca sau despre conditiile salariale si responsabilitati il avantajeaza pe nativ. Din 24 iulie, posibile stricari sau modificari drastice ale unui plan de viata sau ale unei ipostaze ce are datele unui “vis frumos”. In jur de 24 iulie, unii copii ridica probleme financiare majore care trebuie sustinute de catre parinti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: