Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 18-24 Februarie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 18-24 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 19 februarie (pana la ora 20:53′), posibile dezamagiri cu privire la un fapt cultural de proasta calitate, la un gest artistic ratat, la o manifestare religioasa esuata. Motivul acestor mahniri poate fi provocat de asteptarile pe care si le-au facut si de felul in care se vor fi desfasurat acele activitati precare estetic si ideatic, lipsite de gust, de viziune artistica, de talent, de inspiratie sau de cultura. Pe 18 februarie, Soarele va intra in semnul lor zodiacal natal si-i va rasfata cu energii subtile care ii vor remonta, dupa un an de incercari. Va urma o perioada de refacere personala trupeasca si sufleteasca dupa care Pestii vor fi mai plini de energie, mai puternici, mai dornici de viata si mai sanatosi.

Intre 19 februarie seara si 21 februarie (pana la ora 21:08′), posibila discutie cu privire la locul si rolul lor intr-o structura sociala sau profesionala prin alegere, numire, desemnare. Teoretic, Pestii nu au de ce sa respinga acele propuneri: vor analiza oferta, raspunderea ce le incumba si beneficiile care vor decurge ori riscurile pe care ar trebui sa si le asume, apoi, vor decide.

Intre seara zilei de 21 februarie si 23 februarie (pana la ora 19:18′), unii nativi vor avea tendinta sa se delimiteze de grup de prieteni care desfasoara activitati colective unde se manipuleaza (mai explicit, “se invart”) sume considerabile de bani. De fapt, toate tipurile de “combinatii” de genul bani/prieteni/afaceri sunt de evitat sistematic, pana spre 1 noiembrie 2017.

Intre 23 februarie seara si 24 februarie, perioada buna pentru munca in forul interior la planuri si proiecte indraznete. Un accent special nu o nota generala!o va introduce, in ecuatia astrala a saptamanii viitoare, axa celor doua case ale banilor, care ii poate face pe unii dintre nativi sa se confrunte cu situatii speciale si cu nevoia de a se mobiliza pentru a face rost de bani.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...