Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 17 – 23 Octombrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 octombrie, in logica directiei de viata a fiecarui nativ, se pot purta discutii cu privire la statutul lor profesional, social, public.

Alteori, ei insisi se informeaza, analizeaza, chibzuiesc. Saturn incepe sa-i oblige sa se recladeasca. Asta nu inseamna ca ei trebuie sa darame totul, ci doar ceea ce, acum, ii impiedica sa mearga mai departe. Intre 19 si 20 octombrie, Pestii gasesc cate o persoana de care sa se delimiteze iar acest proces de instrainare, de “racire” ori de abandon al unor relatii care dureaza de ceva vreme tine de noua lor ordine interioara pe care simt nevoia sa o aduca in existenta lor.

Alteori, o serie de relatii se reveleaza de la sine ca fiind paguboase ori periculoase. Intre 21 si 23 octombrie dimineata, in sufletul lor nu va fi o revolta ci o revolutie; una curajoasa, de proportii care se va afirma intr-un fel de loc specific Pestilor: adica cu tarie, cu determinare, cu implicare si cu foarte putina grija pentru costul personal. Un fel de “fie ce-o fi!”. Din 23 octombrie, de la ora 8 dimineata, Luna va intra in zodia Pestilor (unde va ramane pana pe 25 octombrie, ora 9 dimineata), aducandu-le acestor nativi necesara baie de influxuri profunde si subtile de care au nevoie pentru a-si “incarca bateriile”.

In aceasta perioada se vor produce alchimii la nivelul psihicului si al sufletului lor care vor face mai limpezi si mai lesne de inteles o serie de adevaruri pentru a intelege unde se situeaza in prezent. E de tinut cont de un aspect delicat pe care Marte il face cu Kiron, un prieten al Pestilor. Este vorba de o opozitie pe directia Fecioara/Pesti menita sa scoata in evidenta viciile (de cele mai multe ori ascunse!) ale unor relatii parteneriale. Ele nu trebuie sa fie date uitarii. Discrete beneficii relationale intreaga saptamana analizata acum de noi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...