Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 17-23 Octombrie 2014


Horoscop urania pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 17 Octombrie – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pestii au beneficiat de o scurta perioada de afirmare profesionala sau de un culoar favorabil pentru rezolvarea unor situatii confuze, complicate, legate de regimul muncii. La mijlocul saptamanii, pe aceasta directie, se pot inregistra situatii (minore, modeste ca efect, dar enervante) care tin de latura umbrita a naturii umane: invidie, intoleranta, sicane, sabotaje.

Pana vineri mai pot purta discutii sau pot fi ingandurati cu privire la treburile lor banesti; dupa aceea, tulburarea dispare si, reintrate in normal, toate activitatile decurg repede, bine, “ca de la sine”. Luna Noua din Scorpion, din noaptea de 24 octombrie, eclipsa insasi vor functiona pentru cei nascuti in zodia Pestilor cu totul altfel decat pentru celelalte 11 zodii. Pestii vor fi singurii in stare sa extraga si sa valorifice partea buna din acest tranzit greu pentru toti ceilalti. Ei sunt singurii deasupra acestor evenimente astrale si, tocmai de aceea, pot ajunge mai repede, mai bine si mai profund la esenta realitatii.

Acest proces tine de “omul interior”, de ceea ce simte si stie numai el, dar care il motiveaza in toate gesturile vizibile din cotidian. Cat priveste Via Combusta, aceasta este de o natura astrala asemanatoare cu natura zodiei Pestilor. Traversarea ei, chiar si in absenta Eclipsei, nu e usoara niciodata, dar are menirea de a sterge datoriile kharmice. De aceea, tot ceea ce se va intampla in preajma acestor zile are o valoare personala de simbol.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...