Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 17-23 Decembrie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 17-23 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 decembrie (pana la ora 19:52′), moment de afirmare frumoasa la locul de muinca printr-oprestatie deosebita, prin merite si solutii care nu trec neobservate. Prilej de jubilatie pentru nativii care isi vor vedea rezultatele muncii apeciate. Perioada intensa in care pot rezolva chestiuni speciale, care au nevoie de experienta, de intuitie sau de imaginatie pentru a fi o rezolvate.

Atentie, totusi, in cazul celor suferinzi, ca acest trazit suprasolicita axa cardio-vasculara, vederea si fiziologia coloanei vertebrale. Din seara zilei de 18 decembrie si pana in zorii zilei de 21 decembrie, meditatie pe tema unei relatii parteneriale, a unei colaborari, a semnarii unui contract, a realizarii unei intelegeri asupra careia, de mult timp, Pestii aveau indoieli.

Asta nu inseamna ca neaparat vor accepta sau vor da curs unei oferte. Pe 19 decembrie, Marte va intra in semnul lor zodiacal si, de acolo, le va da nativilor tarie de caracter si putere de convingere. Acest tranzit va spori inteligenta, intuitia si calitatea gandirii, oferindu-le posibilitatea sa desfasoare procese logice si cognitive de mare valoare, subtilitate sau forta creatoare.

Intre 21 decembrie (dupa ora 04:40′) si 23 decembrie (pana la ora 16:33′), posibile schimbari in regimul banesc, salarial sau al avantajelor materiale ori schimbari bruste, atat in bine cat si in mai rau, pe fondul unor evenimente neprevazute.

Pe 21 decembrie, Soarele va intra in casa prietenilor si a celor cu care Pestii ar trebui sa comunice in planuri de activitate si preocupari comune. Alaturi de restul planetelor care se afla deja in tranzit prin Capricorn, Soarele va colora in chip aparte aceste relatii, prin rigoarea si verticalitatea atitudinii si sentimentelor nutrite de catre Pesti fata de prietenii lor.

In restul zilei de 23 decembrie, pareri de rau, stari de spirit usor alterate, pe fondul unor evenimente care ii impresioneaza.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...