Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 16-22 Iulie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 16-22 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 16 si 17 iulie, puternica dorinta interioara de a remedia, corecta sau aseza pe baze normale o activitate socio-profesionala. Alteori, impulsul nativilor priveste doar nevoia de a se autodepasi, de a sari la alt nivel de performanta dar pentru asta realizeaza si cu cate alte aspecte colaterale se confrunta si care trebuie rezolvate, la randul lor.

Intre 18 si 20 iulie, prieteniile dar si relatiile sentimentale vor fi puse la incercare. Este vorba de o verificare astrala prin impactul ravasitor pe care il poate avea faza Lunii Pline in Capricorn care va opera pe axa caselor V – XI. Relatiile vor fi analizate si cantarite de catre Pesti fara emotii, fara concesii, fara frica de a supara pe cineva.

Instrainari de unele persoane, care nu mai au de ce sa faca parte din cercul lor de apropiati, sunt luate in calcul de nativi. Se poate spune ca, spre deosebire de alte semne zodiacale, Luna Plina din 20 iulie nu are impact direct asupra lor ci asupra celor din jurul lor.

Din 20 iulie dimineata pana pe 22 iulie, ora 12, ar trebui sa se ocupe de propria lor persoana care se va confrunta cu influenta a trei plante in Leu, pe casa a VI-a a sanatatii de fiecare zi: Mercur si Venus carora li se va alatura, pe 22 iulie dupa-amiaza, Soarele. Cele trei configuratii astrale vor avea un efect bun asupra organismului.

Ele vor permite recuperarea fortei fizice, invigorarea trupului si a mintii precum si o binefacatoare schimbare de atitudine cu privire la munca ori, poate, ca urmare a schimbarii unor conditii de munca, ceea ce le va da mai multa incredere si siguranta de sine; poate chiar si un strop de mandrie justificata.

In a doua parte a zilei de 22 iulie, Luna va tranzita zodia Pestilor, provocand o stare de bine asemanatoare cu o ploaie de vara, dupa o zi torida instaland linistea, pacea, satisfactia, capacitatea de a se bucura de viata, de vara, de natura, de sanatate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...