Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 16 – 22 Ianuarie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 16 – 22 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 ianuarie Pestii se gandesc la bani, ceea ce, intr-un mod de viata normal, nu ar fi nici o noutate, doar ca, acum, ei mediteaza asupra unor blocaje sau datorii care le complica existenta de fiecare zi.

Vor lua in calcul ajutorul unui prieten apoi dar vor renunta la aceasta ipoteza dupa ce, testandu-i, isi vor da seama ca e prea riscant sa intre in astfel de relatii, mai ales daca miza baneasca este mare. Intre 17 si 19 ianuarie dimineata, Pestii isi vor gasi calmul interior necesar pentru a aborda subiecte delicate sau costisitoare sufleteste. Perioada in care pot rezolva mici chestiuni practice cu rabdare si metoda.

In acest rastimp, isi pot face curajul “sa ia in piept” chestiunile dificile din viata lor, sa le analizeze atent, cu spirit practic si sa gaseasca o iesire diplomatica, pentru ca o postura astrala favorabila lor, le va permite sa fie intuitivi si subtili. Intre 19 si 21 ianuarie dupa-amiaza, Pestii se vor dovedi mobili, adaptabili, trecand peste multe etape plictisitoare, de rutina sau chiar exasperante care tin de casa si gospodaria lor sau de relatiile de familie pe care le vor depasi cu detasare si umor.

Relatiile parteneriale raman un sector activ, important, chiar daca, pentru moment, ei nu fac pasi decisivi pe calea rezolvarii. Efortul lor se va indrepta spre intelegerea si adaptarea la situatia existenta. Intre 21 si 22 ianuarie, tranzitul Lunii le va permite sa intre in armonie cu ei insisi, sa se izoleze de provocarile cotidiene, sa dea curs fluxului interior al gandirii, sa fie constructivi.

Etapa buna pentru relatiile afective, pentru povesti de amor, aventuri dar si pentru activitatile artistice, de creatie sau interpretative. Pe 20 ianuarie, Soarele va intra in Varsator, in casa a XII-a a cerului lor astral, tranzit care le va imprima un dinamism aparte, un soi de avant si entuziasm necesar pentru viitoarele provocari.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...