Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 15-21 Octombrie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 15-21 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), nativii vor fi obligati sa se ocupe de bani, de plati dar si sa creeze noi cadre de plasament al fortei si capacitatii lor de munca, in vederea unei echilibrari financiare. Unele solutii vor fi de-a dreptul revolutionare, altele extravagante (cel putin pentru un om obisnuit), dar, in linii mari, ele vor putea fi puse in aplicare.

Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, Pestii vor incerca sa invete, sa aprofundeze, sa repete sau sa fixeze prin exercitii practice cunostintele care le vor permite sa lucreze mai repede si mai bine. Nu e o etapa a progresului cat a acumularii si consolidarii in plan profesional.

Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, discutiile din familie nu vor duce la nimic bun. Pestii se vor enerva (degeaba), solutiile nu se intrezaresc, sacrificiile lor de timp, bani sau rabdare si solidaritate fata de rude nu sunt suficiente sau se dovedesc inutile. Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, Luna, in tranzit prin semnul de Apa al Racului, va justifica sau chiar va alimenta melancolia si meditatia trista asupra propriei lor conditii.

Ostilitate fata de persoane care, in numele prieteniei lor, le mananca timpul, ii acapareaza cu false probleme ori, care, din egoism, le solicita, la nesfarsit, ajutorul. Dar, din 18 octombrie, vor avea in casa ascensiunii sociale si a succesului public, planeta Venus care, timp de aproape o luna, va lucra in favoarea lor, permitandu-le, in ciuda pesimismului lor de moment, sa aiba o evolutie favorabila.

Unii incep proiecte noi, altii culeg roadele (premii, laude, avansari, numiri, desemnari, etc.). Principalul aspect, activ intreaga saptamana viitoare este legat de sectorul casei a X-a care le va permite sa-si consolideze sau sa-si securizeze un statut profesional, social, public, ipostaza valabila si pentru toti cei care activeaza in politica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...