Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 15-21 Noiembrie 2014


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 15 Noiembrie – 21 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Uneori, chiar le place aceasta complicatie cu aer de drama. Preiau din acest context ce le convine, ce le trebuie si, din acest nutrient, reusesc, nu doar sa supravietuiasca, ci chiar sa extraga importante lectii de viata. Planeta Venus, e drept, intra in Sagetator, semn zodiacal in cuadratura cu zodia lor natala, dar acesta nu este, pentru ei, un impediment ca sa nu se mai bucure de viata.

Ba mai mult, cred ca, pozitionata pe casa carierei, ea le va permite unora sa inregistreze, pana pe 10 decembrie, succese, avansari, sau macar emancipari intr-un mediu socio-profesional; cu alte cuvinte, sa iasa din anonimat, sa se remarce, sa se faca cunoscuti, apreciati, aplaudati. Beneficiaza de acest context astral mai ales firile sensibile, creatoare, persoanele inzestrate cu talent intr-o directie artistica.

Cat priveste perioada vulnerabila pentru toata lumea -20-22 noiembrie – cand celor trei planete, aflate in tranzit prin Scorpion, li se va alatura si Luna, ea nu reprezinta pentru Pesti, decat apogeul acestui ospat divin. Ce intuitii, ce vise premonitorii, ce presimtiri! La un moment dat, ei vor avea impresia – si nu va fi una falsa! – ca sunt privilegiati si ca iau parte la o mare si importanta intalnire de taina cosmica.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...